Yüzme Havuzu Ctp Kaplama

Yüzme havuzu süs havuzu ctp kaplama çalışmaları betonarme su havuzu fayans kaplı yüzme havuzlarının kaplaması ctp polyester yalıtımları ctp havuz bakı


Yüzme havuzu süs havuzu ctp kaplama çalışmaları betonarme 

Yüzme havuzunda betonarme duvar ve zemin tek başına su sızıntısını ve kaçağını engelleyecek özellik taşımaz. Özellikle su tahliye delikleri, su girişleri ve duvar zemin birleşimleri su sızıntılarına neden olabilecek zayıf bölgelerdir. Kullanılan seramik türü kaplamalar ise tek başına su yalıtımı sağlayamadığı gibi havuz duvarları dolu havuzlarda pozitif, boş havuzlarda negatif basınca maruz kalırlar. Havuz izolasyonu havuz yapımının en önemli aşamalarından biri olup, havuzların uzun ömürlü olabilmesi, sağlıklı, konforlu ve güvenli bir ortam sağlayabilmesi için önem verilmesi gereken bir konudur.


Havuz izolasyon’ unun ana unsurları doğru detay, nitelikli malzeme, kaliteli ve sağlıklı uygulamadır. Klorlu suya ve negatif ve pozitif su basıncına dayanıklı fırça ile sürülerek uygulanan izolasyonlarda, izolasyonun sağlıklı olması için birden fazla kat ctp uygulanmaktadır. Bu noktada özellikle kaplama ve izolasyon alanında Ctp eksiz bir ortam oluşturarak havuzların sağlamlığını arttırarak su ve krozyon problemlerine kesin çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.


Ctp kaplama‘ nın genel özellikleri; mükemmel su geçirimsizlik sağlaması, su basınçına dayanıklı olması, zeminin içine çok iyi işlemesi, zamanla kalkma, kabarma yapmaması, havuz kimyasallarından etkilenmemesi, su sızıntısı ve kaçağı olan bütün satıhlarda yüksek performans göstermesidir.


Asit izolasyon'larından, su izolasyon'larına değin geniş çalışma potansiyelini tek başına bulunduran firma'mız yüzme havuzu, süs havuzu kaplama ve izolasyonları konusunda geleneksel yöntemlerin dışında mekanik mukavemeti yüksek kaliteli uygulamalar gerçekleştirmektedir.


Renk çeşitliliği sunan ilk firma olma özelliğini bünyesinde bulunduran  yaygınlaşması adına öncü konumda bulunmakta standartlarında üzerine çıkan renklendirme teknolojilerini kullanmaktadır. Muadillerine göre avantajı maksimum seviyede olan bu meteryal ile kimyasallara karşı dirençli yüzeyler oluşturulabiliyor. Yırtılma, krozyon, yüzey atması, çatlama, yapı hareketleri dolayısı ile defermasyonlar oluşması neredeyse imkansız düzeydedir. Ek yersiz yekpare olarak havuz içlerine uygulanan Ctp kaplama izolasyon çalışmalarımız havuzlarınızda yüksek dayanımlı ortamlar oluşturmaktadır.


Havuz uygulamalarında kullanılan ve en fazla aranılan özellik fiyatı olsada sonrası sıkıntılar maliyeti yükseltici etkenleride beraberinde getirmektedir. Bugün çok güvenilen liner kaplamaları bile ufak delinmelerde büyük sorunlarıda beraberinde getirebiliyor veya kaynaklama neticesinde ek yerlerinden açabiliyor kullanılan malzemeler neticesinde yüzeysel sorunlarıda beraberinde getirilebiliyor veya sürme esaslı uygulamalar kısa süreli çözümler getirsede tekrarlananbakım süreçleri maliyetleride yükseltmektedir. Bugün Pvc / Epoksi / Plüretan / Poluyrea seçeneklere nazaran ctp kaplaması ile uzun vadede çözüm sunan ctp yalnızca su izolasyonu ve koruma görevinin dışında estetiği ön plana çıkaran yekpare yapısıyla uygulamalar ileri düzeyde gerçekleşmektedir.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget