Asit Tank Ctp Kaplama

Asit tankı ctp kaplama asit deposu kaplaması asit depolama havuzu ctp kaplama tank içi korozyon önleme çalışması ctp kaplama vinilester uygulaması...

 

Ast tankı ctp kaplama asit deposu kaplaması asit depolama havuzu ctp 

Asit depolama ve stoklama tank kaplama çalışmaları; Kimyasal işleyiş ürünleri tehlikeli ve az tehlikeli sıvıların barındırıldığı özel tank sınıfındadır. Asit tank'larının kaplama işlemleri güvenli ve sağlam meteryallerden yapılması gereklidir. Ctp kaplama ile asit dayanımı istenilen tank, kazan içleri mukavet / krozyon / asit dayanım özelliği ile beraberinde gelmektedir. Vinilester grubunda olan bu izolasyon çeşidi ile güvenli ve kaliteli ortamlar oluşturulmaktadır. Boya türevli bir uygulama olmayan ctp ile tank içerisinde krozyon, paslanma ve çürüme faktörleri ortadan kalkarak tankların kullanım süreleri uzun yıllara yayılmaktadır.

 

Tank kaplama sistemleri arasında epoksi türevli uygulamalar gerçekleştiriyor olsada asitlerin hareketleri neticesinde bir zaman zarfında tank yüzeyinde aşınmalar ve krozyonlar oluşmaktadır. Sürme esaslı uygulama özelliğindeki bu malzemelerin verimi yüksek düzeydeki asit depolama ünitelerinde verimi kısa zamanda yok olmaktadır. Ctp thermoplastik bir tabaka oluşturduğu yüzeye 1 defa uygulandıktan sonra artık geri dönüşü mümkün olmamaktadır.

 

Kimya tesislerinin, asit işlemleri ile uğraşan fabrikaların genel sorunlarının başında kimyasal malzemelerin etkisinde bulunan ortamlarının korunması gelmektedir. Önemli iş grubunda olan bu kaplama problemini aşmada farklı ürün gruplarından yararlanılabiliyor. Kritik ve uzun vadede çözüm sağlanması gereken yerlerde asit dayanımlı uygulamaların başında Ctp vinilester eksiz uygulaması ile gelmektedir. Uygun reçine, uygun yan malzeme ehil çalışmalarla dayanımı yüksek tabakalar meydana getirilebilmektedir.

.
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget