Ctp Nerede Kullanılır ?

ctp, ctp kaplama, ctp yalıtımı, ctp nedir, ctp nasıl yapılır, ctp kaplama nedir, ctp nerede kullanılır, ctp malzemesi, ctp kullanımıi ctp kaplaması



Firma olarak onlarca sektöre ctp polyester kaplama ve izolasyonları alanında çalışmalar sunmaktayız. Firma'mız yılların verdiği deneyim, bilgi ve tecrübesiyle asit izolasyon'larından su izolasyon'una korozyon önleme ve yeniden kazanım çalışmalarıyla profesyonel ve etkin hizmet sunmaktadır. Ctp çalışmalarını her daim arşivlemekte neler yapabileceğimize tanık olmanız adına galeriler oluşturmaktayız. Aşağıda ctp meteryali'nin yapı ve endüstri alanlarında kullanım yerlerini inceleyebilirsiniz.

 
İzoftalik Esaslı  Ctp Kaplama
 
Bu grupta yer alan poliester reçineleri Su -  Kimyasal maddelere ve yüksek sıcaklığa dayanıklı ürün kaplaması için özel olarak tasarlanmıştır. İzoftalik  reçineler korozif ortamlara dayanım ve yüksek mekanik dayanım değerleri gerektiren uygulamalarda güvenle kullanılmaktadır.
 
Kimyasal madde tankları, boru, petrokimya endüstrisi, deniz araçları, güneş enerji sistemleri ve poliester beton yer kaplaması, çatı olukları, su giderleri, su havuzları, su depoları, zeminler, ahşap kaplamaları izoftalik ctp kaplama’sı en yaygın kullanım alanları arasındadır.
 
Bisfenolik Esaslı Ctp Kaplama
 
Doymamış poliester reçineleri içinde, Bisfenolik polyester grubu, kimyasal ve ısı dayanımı açısından maksimum dayanıma sahip grubu oluşturmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı Bisfenol esaslı poliester ve Vinilester reçineler, kimya endüstrisinde yüksek sıcaklığa ve kimyasal maddelere dayanım gerektiren yerlerde güvenle kullanılmaktadır.
 
Kimyasal madde tank ve boruları, asit depoları, asit havuz ve asit kazanları, asitli ortam uygulamaları, elektroliz kapları ve korozyona karşı kaplama en yaygın kullanım alanları arasındadır. Bisfenolik reçineler, dolgu veya cam elyaf ile takviye edilerek kullanıldığında, kimyasal maddelerden etkilenmesini engellemek ve mukavemet arttırılması için yüzey bisfenolik jelkot ile kaplanmaktadır.
 
Ctp Kullanım Alanları
 
Biyalojik Ve Nötralizasyon havuzları - Arıtma Tesis Havuz Ve Tankları - Pis su kanal ve menhol içleri - Endüstriyel atık su evsel atık havuzları - Hidroklorik, sülfürik, siyanür,kostik havuzları - Kimyasal Proses Entegre Tesisleri - Petrol rafineri Boru hatları - Arsenik, Demir Mangan Beton  havuzları - Kimyasal kullanımda her türlü tank- Asit işlem zemin kaplamaları - Gübre tank ve bunkerlerin iç üniteleri - Çatı su oluğu ve çatı gizli dere kaplamaları  Metal betonarme fayans kalı su depoları - Balık çiftlik havuz ve balık tankları - Yüzme havuzu ve süs havuzları kaplamaları - Galvaniz çatıların su iyileştirmeleri - Hes Su tünel izolasyon ve kaplama - Teras ve çatıların su nem dayanımlı kaplaması - Camii kubbe ve minarelerin kaplamaları - Ahşap çatı ve yüzeylerinin kaplamaları - Zeytin salamura tankları kaplaması -Süreki ıslak zemin korozyon kaplamaları
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget