Arıtma Tesis Havuzu Kaplama

Genel sorunlar ( Duvarlarda kavlama, yüzeylerin oksitlenmesi, iğne ucu delikler, doğru reçinenin kullanılmaması sonucu yüzey elyaflarının meydana ...

Genel sorunlar ( Duvarlarda kavlma, yüzeylerin oksitlenmesi, 

Firma'mız arıtma tesis havuzları için ctp kaplama çözümleriyle hizmet vermektedir. Ctp'nin diğer epoksi ve polimer esaslı uygulamalara karşı sağladığı yüksek avantajlar şu şekildedir. Camelyaf ve reçinelerin yüzeye mekanik tutturmalarla değil, manuel işlemlerle bölgeye aşama aşama kaydedilmektedir. Bu bağlamda yüzey ile bir bütünlük sağlamakta kavlamalara karşıda direnç göstermektedir. Yüksek sıcaklık bulunan arıtma tesis havuzlarında farklı teknikler doğrultusunda çalışmalar sunulmaktadır. Çekme ve eğilme dayanımı maksimum düzeyde olan Ctp meteryali ile dayanımı yüksek tabaklar meydana getirilmekte havuz oturmaları ufak sarsıntılar neticesinde yırtılma en önemlisi çatlama olanağı keçe takviyesi sayesinde imkansıza ulaşabilmektedir. Bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise polimerizasyon tekniğini iyi decede kavramış uygulayıcılar ile görüşmek tesislerin yararınadır.


Ctp kaplama yukarıda bahsettiğimiz gibi bina hareketlerinde bir biriyle uyumlu şekilde çalışmaktadır, yüksek basınçlı ortamlarda maksimum düzeyde koruyucu tabakaya sahip ctp bir çok farklı teknikte uygulanabilme olanağı diğer izolasyon malzemelerine göre avantajlıdır. Doğruca uygulama, yerinde plaka yapılarak gibi.. Krozyon riski sıfır olan ctp metaryali bu gunun uzay teknolojisinden endustriye yapı uygulamalarından sanayi ihtiyaçlarına değin geniş bir uygulama potansiyeli olan Kompozit bir mühendislik harikasıdır.


Firmamız; Günümüzde öncesi kaplama çeşitleri ile çözüm üretilmeye çalışılan alanlara gittiğinde ( Yeniden kazanım görevi ) veya ilk ctp kaplamaların ucuz malzemeler ile yapılmış olduğunu tespit etmekte ve sonrası sıkıntıların meydana getirdiği sorunları gözlemlemektedir. Genel sorunlar ( Duvarlarda kavlama, yüzeylerin oksitlenmesi, iğne ucu delikler, doğru reçinenin kullanılmaması sonucu yüzey elyaflarının meydana çıkması şeklinde uzayıp gitmektedir. Esas neden nedir ? 1 Uygun cidar camelyaf seçilmemesi, uygun reçine seçilmemesi amaca hizmet etmeyen ucuz polyesterlerin yerine uygun düştüğünden dolayı kullanıcının ( Kimyasal reaksiyonu düşük ) malzeme uygulamaları.


Arıtma havuz tesisleri, diğer havuz kaplama gereksinimlerinizde Profesyonel kadromuzla yurt içi ve yurt dışı uygulamalar gerçekleştirmekteyiz. Deneyim, gözlem, iş başlangıcı, uygulama, son karar şeklinde aşamalar.

.
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget