Öncesi Sonrası Galeri

ctp resimleri, ctp kaplama resimleri, ctp kaplama videoları, ctp kaplama malzemeleri, ctp yapım tarifi, ctp nasıl yapılır, ctp

Ctp kaplama  Asit dayanımı su dayanımı korozyon önleyici ctp 

Nedir ? Camelyaf Takviyeli Polyester Kaplama ve izolasyonları ; Yüksek mekanik değerlerine sahip, Cam Elyaf keçe ile taşıyıcı bir matriks Polyester Reçine’nin katkısıyla kimyasal reaksiyon sağlanarak elde edilen üstün nitelikli kaplamadır.


Diğer izolasyon uygulamalarına göre apayrı bir yere sahip olan Ctp Kaplama Makina yardımlarıyla değil, el yordamlarıyla ve çeşitli rula ve fırçalarla uygulanmaktadır. Diğer püskürtme ve spreylere nazaran manuel uygulama yöntemi sayesinde alanında kat ve kat üstünlük göstermektedir. Kullanım alanı oldukça geniş olan ctp; Asit dayanımı gerektiren ortamlarda, su izolasyon kaplamalarında ve krozyona karşı dayanım istenilen yerlerde güvenle kullanılabilmekte özelliğini uzun yıllar sürdürebilmektedir.

 

Ctp bilindiği üzere termoset plastik grubundandır. İklim koşullarına dayanıklı olduğu gibi farklı kimyasallarla reaksiyona kolayca girmez ve bozulmadan kalarak iyi bir izolasyon alanı yaratır. Cam elyaf ise ince cam partiküllerinden meydana gelir Her ikisinin terkibinden çok dayanıklı ctp polyester kaplama gerçekleştirilir. Rutubete dayanıklı olup elektriği de geçirmez. Bu izolasyon çeşiti endüstrinin bir çok alanında kullanım alanı bulunmaktadır.

 

Günümüzde izolasyon ve kaplama çeşitleri artmış olsada, Ctp’nin sağladığı sınırsız avantajları sunabilecek durumda çeşit, tek başına hemen hemen mevcut değildir. Yüksek dayanımda kompozit bir malzeme olan Ctp Polyester Kaplama Zemin, Tank, Kazan, Depo, Çatı, Teras, Havuz gibi alanlarda kendine yer bulabilmiştir. Firma’mızın bu güne değin uygulamasını yapmış olduğu alanların bazılarını inceleyebilir neler yapabileceğimize tanık olabilirsiniz.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget