Zeytin Kuyusu Kaplama

Zeytin kuyusu ctp kaplama zeytin havuz tankları kaplama salamura kuyusu kaplama sistemleri ctp kuyu kaplamaları zeytin tank kaplama çalışmaları bize..

Zeytin kuyusu ctp kaplama zeytin havuz tankları kaplama salamura kuyusu 

Zeytin salamura tankları ctp kaplama ve izolasyon çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Bu gün beton / fayans takviyeli zeytin havuz ve tanklarda tuz ve asitlenme sonucu deformasyonlar meydana gelmektedir. Bu deformasyonlar zeytin tanklarının ömrünü kısalttığı gibi içerisinde bulunan ürünlerinde etkilenmesine sebebiyet verebilmektedir. Zeytin tankları, içerisindeki ürünlere yabancı tat ve koku vermeyecek ürünlerle yapılmalıdır. 

Fayans veya seramik ile oluşturulmuş zeytin tanklarında derz dolguları belirli malzemeler ile yapılmasına karşın atmalar / zeytin tankının içerisine konulan ürün ile beraber sonrası asitlenme tuz'dan kaynaklı sebepler doğrultusunda derz aralarına biriken bakterilerin ölmesi ile ürünlerin zarar görmesine veya zeytin salamura tanklarında bulunan ürünlerin kalitesini düşürmektedir.

Uygulamasını yapmış olduğumuz zeytin tankı / zeytin havuzu kaplama ve izolasyon çalışmalarında yukarıda bahsedilen sorunlar uzun yıllar boyunca ortadan kalkmakta nitelikli ortamlar oluşturmaktadır. Krozyon riski bulunmayan çatlama riski olmayan ctp ürünlerle zeytin tankı ve zeytin salamura ünitelerini korumaktayız.

.
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget