Konteyner Zemin Kaplama

izyonumuz, kurumsallıkla birlikte tüm birimlerimizde mükemmelliği yakalamak idari ve teknik kadromuzla birlikte AR-GE çalışmalarımızı sürdürmek ve uyg

 

Vizyonumuz, kurumsallıkla birlikte tüm birimlerimizde mükemmelliği yakalamak

Ctp Islak Zemin Kaplaması; Sistemin tamamı % 100 Viniylester olan camelyaf takviyesi ile değişik katların uygulanması ile oluşturulmaktadır. Diğer zemin kaplama çalışmalarına nazaran Ctp sağlamış olduğu avantajları ile sonrası zararlar karşısında uzun yıllar kendini koruyabilmektedir. Ctp Kaplama sistemi; ayrı katlar halinde, yağmursuz ve en az 8 - 60 derecelik hava sıcaklıklarında zemine tatbik edilmektedir.

Zemin kaplama uygulamalarında; Örneğin 100 Mt karelik bir alan ortalama 4-7 Gün sürede bitirilebilmektedir. Bunun nedeni kat aralarında bekleme sürelerinden kaynaklıdır. Ctp kaplama çalışmasının yüksek verim alınabilmesi polimerizasyon dengesinin doğru orantıda yapılmasına bağlıdır.

 

Vizyonumuz, kurumsallıkla birlikte tüm birimlerimizde mükemmelliği yakalamak idari ve teknik kadromuzla birlikte AR-GE çalışmalarımızı sürdürmek ve uyguladığımız tüm hizmetlerde yeni formatlar oluşturmaktır. Bu gün yurt içinde yüzlerce uygulama potansiyelini tek başına yakalamanın gurunu yaşamaktadır.

.
 
     
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget