Kimyasal Zemin Ctp Kaplama

Kimyasal zemin ctp kaplama uygulaması asit zeminleri izolasyonu ctp yalıtım kaplamaları vinilester nedir. Asit koruma kaplamaları Kimyasal dayanımlı..

Kimyasal zemin ctp kaplama uygulaması asit zeminleri izolasyonu

Ctp zemin kaplama mevcut zeminlerin uygulanan mukavemeti yüksek su ve kimyasal sıvılardan etkilenmeyen darbelere karşı dirençli yapısıyla endüstriel kompozit bir mühendislik harikasıdır. Ctp kaplama günümüzde pvc / laminant / epoksi türevli tek başına kullanılan türlerinin uygun olmadığı yerlerde kullanılmaktadır.

 

Özellikle kimyasal dirençlere dayanma gücü olmayan kaplama malzemelerinin kullanılamayan izolasyonlarda tercih sebebidir. İçeriğindeki camelyafı diğer muadillere aderans ettirilebilir niteliği sayesinde farklı uygulama seçeneklerini içerisinde barındırır ( Epoksi ) vinilester v.b. Uygulama yapılacak alanın zemin düzgünlüğü son uygulama olan ctp meteryalinin görünümünü iyileştirici etkisi bulunduğundan iş tekniğine buna göre başlanılmaktadır. Bazı müşterilerimiz uygulamanın zemini tesviye edici görev gördüğünü düşünmektedir Ctp kaplama kesinlikle zemini düzlemez veya akıntı veremez bulunduğu ortamın şeklini alan yapısı nedeniyle öncesi belirli işlemlerden geçmesi ( Zemin şapı ) gibi çalışmalar gerektirecek alanlarda firmamıza bilgi teyidi gerçekleştirilebilir.

 

Ctp kaplama camelyaf takviyeli reçine kaplaması niteliğinde olduğundan bağlayıcı görevi gören cam keçe zemin ve yüzeylerde kolay uygulanabilen bir üründür. Mekanik mukavemeti çok yüksek olan ctp kaplama ile asit ve kimyasal direnç gerekliliğindeki tüm alanlarda güvenle kullanılmaktadır. İşinin ehli polimerizasyon tekniğini kavramış uzmanlar tarafından yapılması uygun bulunmaktadır. Bugün polyester sınıfında bulunmasından dolayı bu malzemeyi farklı anlamlarda değerlendiren Polyesterdir diye geçiştirilmesi ürünün uygulama şeklinin basite indirgenmesi ve uygulama sonrası yaşanacak sorunlarıda beraberinde getirebilmektedir.



Yapı ve inşaatta, endüstri ve sanayii tesislerinde betonarme havuzlar, metal tank ve kazanlar, emniyet havuzu, asit kanal uygulamalarında güvenle kullanılabilmektedir. Krozyon ve mekanik değerleri yüksk olan ctp kimyasal ve suya karşı olmak üzere iki farklı özellikte zemin ve yüzeylere uygulanmaktadır. Zemin kimyasal madde ve sıvılarından kendini koruyabilmekte zamanla diğer uygulama yöntemlerine bağlı olarak kavlanarak kalkmamaktadır. Bu günün uzay teknolojisinden mimari nin her alanında ctp ile karşılaşabilmekteyiz.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget