Kimyasal Havuz Kaplamaları

Kimyasal havuz ve kazanların ctp kaplama ile güçlendirilmesi çalışmalarının yayınlandığı sayfa. Asit tankı asit deposu ctp dayanımlı uygulaması ....


Kimyasal havuz ve kazanların ctp kaplama ile güçlendirilmesi çalışmalarının

Asit işleyişindeki Betonarme havuzlarda, asit depolama tank ve daldırma kazanlarında CTP ( Cam Takviyeli ) asitlenme, aside dayanım istenilen yerlerde güvenle kullanılmaktadır. Bisfenolik özellikteki reçineNin Camelyaf birleşimi ile elde edilen kat kalınlıkları sayesinde meydana getirilen manuel sistemli CTP Kaplaması; Farklı kimyasal izolasyonlar ve sızdırmalarına karşı kesin çözüm sunmaktadır. Camelyaf + Reçine’lerin polimerizasyon süreçlerinin ( Reaksiyonu ) tamamlanmasıyla uygulama bölgesinde asitlere karşı yüksek dayanımlı tabaka oluşturulmaktadır. 


İçeriğindeki camelyafı ile mükemmel bir bağlayıcılık sağlayan keçe çatlama ve kavlamaya karşı son dere dayanımlıdır. Asit kaplama sistemleri; Kaplama sektöründe dikkat edilmesi gerek ciddi iş kolları arasındadır. Buradan hareketle ehil olmuş konusunda uzman tatbik bilgisi gelişmiş hangi malzemenin nereye kullanılacağını bilen firmalar ile çalışılması sonrası zararların ortaya çıkmaması adına önemlidir. Ctp kaplama ve izolasyon sistemleri üzerine çalışan firmamız konu üzerine detaylı sunumlar gerçekleştirmektedir.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget