Çatı Oluk Ctp Kaplama

Çatı oluğu ctp kaplama uygulaması çatı deresi izolasyon ctp yalıtım sistemleri osb beton galvanize mebran su oluk ctp kaplama izolasyonları ctp ...


Çatı oluğu osb beton galvanize membran ctp kaplama izolasyonları

Çatı yağmur oluğu ctp kaplama. Kullandığımız ctp meteryali % 100 sızdırmazlık sağlamakta içeriği itibari ile paslanma çürüme veya zamanla çatlama konularına sebebiyet vermeyen kompozit bir merteryaldir. Kimya sektöründe Termoplastik olarak adlandırılan ctp gizli dere çatı oluğu çalışmaları varolan oluk içerisine yekpare olarak uygulanmaktadır. Bu anlamda; 50 veya 100 mt Tül oluk uzunluğu  80 x 80 x 80 en bir gizli dere çeşidine eksiz olarak uygulanabilmektedir.


Ctp çatı oluğu gizli dere kaplama çalışmalarında bulunan aksesuarlar; Bunlar boru inişleri, harpuşta kısımları dahi özel yöntemlerimiz ile oluk'la bir bütün olarak sızdırmazlıkları maksimum düzeyde sağlanmaktadır. Genelde, kahve, gri, beyaz tonlar tercih edilsede ctp kaplama dilenilen ral renginde oluk ve gizli derelerine yapılabilmektedir. İçeriği itibari ile camelyaf ve dokuma takviyeleri içeren ctp kaplama soğuk kış günlerinde meydana gelen eksi derece / yaz mevsiminde oluşan yüksek sıcaklık akımlarında çatlama veya kavlama problemlerinden uzaktır.


Ctp kaplama; Doğruca galvaniz, beton, ahşap / osb, çinko dere, membran üzerlerine kaplanabilmesinin yanında, özel kesitlerde atölye ortamında imal edilip montajı uygulanabilmektedir. Gizli dere kaplama sistemlerimiz bölgesel iklim koşullarına göre özelliği arttırabilir veya ihtiyaca uygun standart düzeylerde gerçekleştirilmektedir. Kimyasa endüstrisinde ctp'nin 300 yıl yok olmadığı söylenilmektedir, biz öncesi gittiğimiz tesislerde varolan 15 - 20 yıllık kaplamaların  ilk gün ki gibi özelliğini koruduğunu gözlemliyoruz.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Gönder

Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget